Webshop til at vokse i med Magento shop system

Med udgangspunk i Magento som platform for webshoppen Italienskekrukker.dk har Ackers stået for etablering, opsætning og har været omdrejningspunkt for de mange elementer en god online butik kræver, når man sælger på nettet.

Bland ønskerne var at få en shop “der kan vokses i”, så ikke man i fremtiden skal ud og konvertere til et evt. andet shop system, når nye tiltag og mere avancerede funktionalitet ønskes.

Ligeledes var top placeringer på specifikke nøgleord i Google (SEO) et højt ønske, for at drive kvalitets trafik ind i butikken. Traffik med gode konverteringer til salg målt og værdisat i Google Analytics. Det giver overblik, viser hvor butikken tjener penge og hvor den kan optimeres.

Webshoppen sælger hovedsageligt krukker og potter i høj kvalitet (Bergs Potter) og i mange farver til både haven og hjemmet. De har specialiseret sig i de helt store krukker, direkte importeret fra eget værksted i Italien. De unikke italienske krukker og potter i høj kvalitet har deres eget look og passer ind i både det klassiske og moderne hjem eller i haven.

Få inspiration på Italienskekrukker.dk

Pris fra:

Magento/Woocommerce webshop

10.000 kr.